Per Aspera Ad Astra
— Lena Lärkfors' favoritcitat

Om Lena

När jag ”kraschade” mitt i livet var jag Fil. Dr. i Neurobiologi. Jag arbetade med forskning om hjärnan i långa intensiva dagar. Livet ville ta en annan väg än den jag var på och hade jobbat så hårt för. En sak jag tror på är att saker händer av en anledning och att det är vårt jobb att ta reda på vad den anledningen kan vara. En helt vanlig dag när jag bläddrade igenom en tidning så såg jag en annons som sa ”utbilda dig till Homeopat” och det blev början på en ny resa till att hjälpa människor. I över 20 år har jag använt homeopati och träffat människor från alla livets skeden, i olika skepnader och med olika problem.

KVALITETSSÄKRAD

★ Innehar ansvarsförsäkring ★

Image-iconersamlade.jpg

RELEVANTA UTBILDNINGAR

• Fil Dr. Neurobiologi, Uppsala Universitet
  • Basmedicin, 2 år, Medicina Futura
  • Klassisk homeopat utbildning, 3 år, Medicina Futura
  • Ögon & Irisdiagnostik, 1,5 år, Alternativhälsan
  • Vitamin- och mineralterapi 1&2, Alfa Hälsocenter
  • Hårmineralanalyser certifierad hos Trace-Elements och Anafysen
  • Blodanalyser
  • Fytoterapi, 2år, Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan

FÖRELÄSNING OCH UNDERVISNING

• DCG kongress och forskningsseminarium
  • Lärare i homeopati på Arcanum, skola för blivande homeopater under åren 2002-2006
  • Lärare i delar av basmedicin på Arcanum under åren 2002-2006
  • Lärare och examinator i homeopati på Homeopatiska Institutet, Göteborg under åren 2007-2008
  • Undervisat om homeopati på kurser om komplementärmedicin på KI, Stockholm och vid Linköpings Universitet
  • Värd för DCG:s Kundträff och föreläst vid ett kvällsseminarium 2007 på temat "kroniska inflammationer och läckande tarm"

REFERENSER

Jag har själv försökt prova mig fram med olika preparat men när jag träffade Lena så var det som att sätta pricken över i:et. Jag har fått hjälp med att hitta rätta produkter och dosering. Jag har fått mycket hjälp och känner att jag är på rätt väg och har blivit mycket bättre. Jag känner mig trygg med Lenas stöd, fåt alltid fantastisk vägledning och rådgivning när jag behöver den.
— Eva, Sundsvall
Jag rekommenderar Lena och Homeopatkliniken varmt. Har upplevt en mycket stor förbättring i mitt hälsotillstånd efter att ha följt de råd jag fått. Glad och tacksam!
— Elisabeth, Sundsvall
Jag har gått här sedan starten. Provade 2 andra homeopater innan men
blev inte nöjd. Nu är jag “supernöjd”. Homeopatkliniken är
professionell, kunnig och kan sin sak. Även omtänksam och positivt
envis. Supernöjd patient.
— Gun-Britt, Sundsvall
Under de senaste 14 åren har jag gått till olika alternativa terapeuter men inte träffat någon med Lenas bakgrund, kunskapsnivå och skicklighet.
— Morgan, Sundsvall
Har gått här i flera år. Man får alltid snabb och professionell hjälp.
Jag är jätte jätte nöjd. Kan verkligen rekommendera Homeopatkliniken.
— Mats, Sundsvall